Η Έλενα Τοπαλίδου ανανεώνει την εμφάνισή της μετά από φήμες χωρισμού
Media

Η Έλενα Τοπαλίδου ανανεώνει την εμφάνισή της μετά από φήμες χωρισμού




Μια σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση της Έλενας Τοπαλίδου παρατηρείται, καθώς η χορογράφος και ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει το look της. Μπορεί η Έλενα να έχει γυρίσει σελίδα, αλλάζοντας το μαύρο καρέ που είχε, κόβοντας τα μαλλιά της πιο κοντά και επιλέγοντας ένα ginger τόνο, το οποίο παραπέμπει στο «πυρόξανθο» χρώμα. Δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τους hair experts που φρόντισαν για την ανανέωσή της.

Η Έλενα παντρεύτηκε τον ηθοποιό Νίκο Κουρή τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από 17 χρόνια σχέσης, έχοντας αποκτήσει έναν γιο που είναι σήμερα 16 ετών. Ωστόσο, πρόσφατα η σχέση τους ήρθε στο προσκήνιο, καθώς φήμες περί χωρισμού έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν, μετά από ένα unfollow που έκανε ο Νίκος στους λογαριασμούς της στα social media. Μερικοί παρατηρητές αναφέρουν ότι ίσως υπάρχουν προβλήματα στον γάμο τους.

«Εγώ πήγα εκεί που μου είπαν Αλκμάνος 19… Μετά δε θυμάμαι. Ήταν σαν το Κρυφό Σχολειό της κομμωτικής, Ευχαριστώ», σχολίασε η Έλενα στην ανάρτησή της.

Πηγή: news.gr