Η Φιλοσοφία της Διαφοράς Ηλικίας και η Προσωπική Ζωή του Ανδρέα Φουστάνου
Media

Η Φιλοσοφία της Διαφοράς Ηλικίας και η Προσωπική Ζωή του Ανδρέα Φουστάνου




Ο Ανδρέας Φουστάνος, επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και συζήτησε για την καριέρα του, τις σχέσεις αλλά και την προσωπική του ζωή. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν δουλεύεις 38 χρόνια και έχεις σταθερή απασχόληση, είναι μάλλον αδύνατο να μην έχεις εικάσει σημαντικά χρηματικά ποσά. Για ‘μένα δεν υφίσταται διάκριση μεταξύ αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής, καθώς κάθε διαδικασία αποβλέπει στη διόρθωση της χαλάρωσης που προκαλεί η φυσική γήρανση».

Στη συνέχεια, ο γιατρός αποκάλυψε την ένταση στον τομέα του, λέγοντας: «Ο χώρος μας είναι πλέον σκληρός και ανταγωνιστικός. Ο αριθμός των γιατρών έχει αυξηθεί σε ανησυχητικό βαθμό, και η κατάσταση αυτή οδηγεί σε διαβολές. Παρατηρώ ότι οι νεότεροι στον κλάδο δίνουν μεγάλη βάση στον ανταγωνισμό. Προσωπικά, έχω περάσει τους 30.000 ασθενείς, επομένως, δεν με αγγίζουν οι διαβολές».

Όσον αφόρα τις σχέσεις του, ο Ανδρέας Φουστάνος τόνισε πως οι γυναίκες υπήρξαν πάντοτε μέρος της ζωής του: «Η διαφορά ηλικίας είναι μια φιλοσοφία για εμένα. Μου αρέσει να προσεγγίζω πιο νέους ανθρώπους. Ωστόσο, λίγοι μπορούν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που φέρνει μια διαφορά ηλικίας, καθώς οι γυναίκες ενδέχεται να βαριούνται γρήγορα».

Απαντώντας για την προσέγγισή του προς το φλερτ, δήλωσε: «Ποτέ δεν έκανα καμάκι. Διαχωρίζω το φλερτ από το καμάκι. Μόνο μία φορά προσπάθησα να διεκδικήσω μια γυναίκα στη ζωή μου, οι υπόλοιπες έρχονταν με ευκολία». Επιπλέον, ο γιατρός ανέφερε ότι είναι ερωτευμένος αυτήν την περίοδο.

Πηγή: news.gr