Η Καίτη Γαρμπή Ανοιχτή για την Αγάπη και τη Ζηλοτυπία στη Σχέση της με τον Διονύση Σχοινά
Media

Η Καίτη Γαρμπή Ανοιχτή για την Αγάπη και τη Ζηλοτυπία στη Σχέση της με τον Διονύση Σχοινά




Στην πρόσφατη συνέντευξή της στην κυπριακή τηλεόραση με τον Τάσο Τρύφωνος, η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση της με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά. Σημείωσε ότι τον ερωτεύτηκε για την ειλικρίνεια και την ευγένειά του, χαρακτηρίζοντας τον Διονύση ως έναν σύγχρονο ιππότη. Οι δύο τους είναι ισότιμοι στη σχέση τους, κάτι που τη βοηθά να νιώθει βασίλισσα κοντά του.

Η Καίτη αποκάλυψε ότι, αν και έχουν υπάρξει δυσκολίες και τσακωμοί, για εκείνη δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθούν χωριστά. Αντίθετα, διατηρούν πάντα μια δικαιωματική προσέγγιση στη σχέση τους χωρίς φωνές και υστερίες, κάτι που οδηγεί σε σκηνές ζηλοτυπίας που όμως γίνονται με κόσμιο τρόπο.

Όσον αφορά τις φήμες χωρισμού, δήλωσε πως δεν τις παίρνει πια σοβαρά και ανέφερε ότι μια απιστία δεν θα ήταν αρκετή για να την κάνει να απομακρυνθεί από έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της. Η Καίτη θεωρεί ότι, αν κάποιος αγαπάει πραγματικά, δεν μπορεί να χάσει την ουσία της σχέσης του για έναν εξωτερικό παράγοντα όπως η εμφάνιση μιας άλλης γυναίκας.

“Αν ο Διονύσης μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, δεν θα προσπαθούσα να του αλλάξω γνώμη. Θα τον άφηνα να φύγει γιατί ξέρω ότι αν ένας άνδρας δηλώσει такую κατάσταση, το παιχνίδι έχει χαθεί”, υπογράμμισε η τραγουδίστρια, κλείνοντας με τον τρόπο σκέψης που έχει διαμορφώσει για την ευτυχία της στη ζωή.

Πηγή: news.gr