«Η Κάτια Ταραμπανκό αποκαλύπτει την εμπειρία της στο GNTM και τις ερωτικές ανάγκες των συμμετεχουσών»
Media

«Η Κάτια Ταραμπανκό αποκαλύπτει την εμπειρία της στο GNTM και τις ερωτικές ανάγκες των συμμετεχουσών»




Στο νέο επεισόδιο του podcast που παρουσιάζει η Δέσποινα Καραβοκύρη, η Κάτια Ταραμπανκό μοιράστηκε εμπειρίες από την περίοδο που συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας GNTM. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της, υπήρχε μια περίοδος αποχής από το σεξ που διαρκούσε έξι μήνες. Η Κάτια αποκάλυψε πως, μαζί με τις συμπαίκτριές της, είχαν βρει τρόπους να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. «Τους έλεγα να βγουν από το δωμάτιο για να έχω λίγο χρόνο μόνη μου και έκαναν και αυτές το ίδιο», είπε και συνέχισε: «Το κάναμε rotation αυτό το πράγμα».

Η Κάτια εξέφρασε τις προτιμήσεις της για το περιβάλλον στο GNTM, τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να συμμετάσχει σε κύκλο που περιλάμβανε αγόρια, καθώς θεωρεί ότι είναι ένα επαγγελματικό περιβάλλον και ότι «δεν μπλέκουμε τα μπούτια μας». Με την παρουσία των ανδρών, θα υπήρχε η πιθανότητα να επηρεαστούν οι γυναίκες λόγω των ορμονών τους.

Τέλος, η Κάτια Ταραμπανκό συμβούλευσε τα επόμενα κορίτσια που θα συμμετάσχουν στο GNTM να έχουν μαζί τους και ερωτικά βοηθήματα, διότι η εμπειρία δεν είναι όσο εύκολη μπορεί να φαίνεται.

Πηγή: news.gr