Η Λουκία Πιστιόλα αποκαλύπτει τις προκλήσεις της νόσου του Πάρκινσον και τις αμφιβολίες της για το εμβόλιο κατά του Covid
Media

Η Λουκία Πιστιόλα αποκαλύπτει τις προκλήσεις της νόσου του Πάρκινσον και τις αμφιβολίες της για το εμβόλιο κατά του Covid




Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Λουκία Πιστιόλα μοιράστηκε με τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», τις προσωπικές της δυσκολίες. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον και υποψιάζεται ότι η κατάσταση της μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, καθώς τα συμπτώματα εμφανίστηκαν μόλις μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της.

«Δεν ξέρω εάν είναι το εμβόλιο ή αν είναι ο ίδιος ο Covid, γιατί και το εμβόλιο του Covid σου βάζει μέσα σου», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Λουκία αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει καθημερινά, λέγοντας: «Δεν έχω ευστάθεια, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να χορέψω, δεν μπορώ να γράψω, δεν μπορώ να μαγειρέψω. Δεν είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου. Το θέατρο απαιτεί 100% αντίληψη, συγκέντρωση και κίνηση».

Στην εκπομπή, εξομολογείται επίσης ότι το Πάρκινσον επηρεάζει την αυτοπεποίθησή της και την απόδοση στη δουλειά της. «Αυτή είναι σίγουρα η τελευταία μου παράσταση», λέει με έντονο συναισθηματικό βάρος, εκφράζοντας τη δυσκολία της στην αντιμετώπιση της κατάστασής της.

«Έχω ένα άγχος τρομερό αν θα θυμάμαι τα λόγια μου, εγώ που κορόιδευα αυτούς που ξεχνούσαν τα λόγια τους, τώρα βρίσκομαι εγώ σε αυτή την κατάσταση», παραδέχεται, αναδεικνύοντας τη σκληρή πραγματικότητα των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Η εισαγωγή αυτών των θεμάτων στην κουβέντα της αποδεικνύει την καθοριστική επίδραση που μπορεί να έχει ο Covid στην υγεία και την προσωπική ζωή των ανθρώπων.

Πηγή: news.gr