Η νέα ταινία των Ρούσο θα φέρει την περιπέτεια του Electric State το 2025
Media

Η νέα ταινία των Ρούσο θα φέρει την περιπέτεια του Electric State το 2025




Το teaser της νέας ταινίας «The Electric State» παρουσίασε το Netflix κατά τη διάρκεια του Comic Con στη Νέα Υόρκη. Οι αδελφοί Ρούσο, Τζο και ‘Αντονι, είναι οι σκηνοθέτες της ταινίας, συνεργαζόμενοι για το σενάριο με τους Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι, γνωστοί για τη δουλειά τους στις δύο πρόσφατες ταινίες «Avengers».

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Simon Stålenhag και ακολουθεί την ιστορία της Michelle, μιας νεαρής γυναίκας που έχει στο πλευρό της ένα φιλικό αλλά μυστηριώδες ρομπότ, το Cosmo. Η Michelle αποφασίζει να αναζητήσει τον αδελφό της, που νόμιζε ότι είχε χάσει, και έτσι ξεκινάει ένα ταξίδι διασχίζοντας τα νοτιοδυτικά της Αμερικής. Στην πορεία θα ενωθεί με έναν εκκεντρικό λαθρέμπορο και τον έξυπνο ρομπότ βοηθό του.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, καθώς οι ήρωες προχωρούν, ανακαλύπτουν ότι οι δυνάμεις πίσω από την εξαφάνιση του Christopher είναι πιο σκοτεινές από ό,τι είχαν φανταστεί αρχικά. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Κε Χούι Κουάν, Στάνλεϊ Τούτσ, Τζέισον Αλεξάντερ και Τζιανκάρλο Εσποζίτο, ενώ οι ‘Αντονι Μακί, Μπράιαν, Γούντι Χάρελσον και Τζένι Σλέιτ δανείζουν τις φωνές τους.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου 2025. Πηγή: news.gr