Η Ρίτα Μορένο Ετοιμάζεται να Γιορτάσει Τα 93 της Χρόνια με Σχέδια για Επιστροφή στη Σκηνή
Media

Η Ρίτα Μορένο Ετοιμάζεται να Γιορτάσει Τα 93 της Χρόνια με Σχέδια για Επιστροφή στη Σκηνή




Η Ρίτα Μορένο, μια εξαιρετική τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια, θα γιορτάσει τα 93α γενέθλιά της τον προσεχή Δεκέμβριο. Παρά την εν λόγω ηλικία, η ενθουσιώδης καλλιτέχνιδα σκέφτεται να επιστρέψει στη σκηνή. «Μερικές φορές μου λείπει η ερμηνεία, αλλά όχι συνέχεια», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety. «Ακούω μουσική μέσω της Alexa όλη την ώρα γιατί αγαπώ τη μουσική και ιδιαίτερα την τζαζ. Μερικές φορές αρχίζω να τραγουδάω και να αναρωτιέμαι αν μου λείπει αυτή η εμπειρία».

Η κ. Μορένο έχει κερδίσει βραβεία Emmy, Grammy, Oscar και Tony, κάτι που αποδεικνύει την εξαιρετική της ικανότητα στον τομέα της τέχνης. Στην επερχόμενη τελετή του ετήσιου γκαλά του Μουσείου της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών στο Λος Άντζελες, θα τιμηθεί με το Βραβείο Ινδάλματος, μαζί με τους Κουέντιν Ταραντίνο και Πολ Μέσκαλ.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να αποσυρθώ όσο μπορώ να κάνω τους άλλους να γελούν ή να κλαίνε μέσα από την ερμηνεία μου», συμπλήρωσε η Ρίτα, εκφράζοντας την αγάπη της για το επάγγελμα και τους καλλιτέχνες. «Όταν συναντώ κάποιον που θαυμάζω, πάντα νιώθω θαυμασμό», πρόσθεσε. Μοιράστηκε επίσης μια προσωπική εμπειρία από το πάρτι των Όσκαρ του Vanity Fair, όπου συνάντησε τον Λένι Κράβιτζ και δεν υπολόγισε ποτέ τη δική της αναγνωρισιμότητα.

Η Ρίτα Μορένο εξέφρασε την επιθυμία της να συνεργαστεί με ταλαντούχες ηθοποιούς όπως η Τζούλιαν Μουρ και η Έμα Στόουν, τονίζοντας τη σημασία του αιφνιδιαστικού ταλέντου στον κινηματογράφο. Επίσης, αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση, δηλώνοντας πως είναι εντυπωσιασμένη με τις επιτυχίες της Κάμαλα Χάρις και χαρακτηρίζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ «την προσωποποίηση του κακού». Κατέληξε λέγοντας ότι δεν πιστεύει στον πρώην πρόεδρο και στους υποστηρικτές του.

Πηγή: news.gr