Η σημασία της προσοχής στη φαρμακευτική αγωγή και η προσωπική εμπειρία του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Media

Η σημασία της προσοχής στη φαρμακευτική αγωγή και η προσωπική εμπειρία του Γρηγόρη Αρναούτογλου




«Τις προηγούμενες ημέρες δεν ήμουν καλά, δεν είμαι ούτε τώρα καλά. Δε θα κινηθώ νομικά προς το μαγαζί. Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία και θα πάω να ξαναφάω εκεί και το ίδιο σάντουιτς για να μου αποδείξουν, ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Πρωινό» σχετικά με την πρόσφατη τροφική δηλητηρίαση που υπέστη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε επίσης σε μια προγενέστερη περιπέτεια της υγείας του, όταν είχε ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή για να χάσει βάρος. «Ο γιατρός δε φταίει, τα φάρμακα γράφανε τι παρενέργειες μπορεί να προκαλέσουν, εγώ δεν τα διάβασα, εγώ δεν πρόσεξα. Από το πάθος μου να χάσω κιλά, δεν με ενδιέφερε τι θα συνέβαινε. Όταν τελικά συνέβη, άρχισα να με ενδιαφέρει», ανέφερε, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό να υπάρχει προσοχή στα φάρμακα που παίρνει ο καθένας και ότι πρέπει να γίνεται παρακολούθηση από γιατρό.

Τέλος, σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά, μοιράστηκε: «Μου έχουν στείλει 15 εκατ. φορές αυτό το βιντεάκι με τα τηλέφωνα που παίρναμε με τον Νίκο Μουτσινά. Ε, πώς δε μου έχει λείψει; Δεν επικοινωνούμε με τον Νίκο, αλλά έρχονται κάποιες στιγμές που ανταλλάσσουμε κάποια μηνύματα, κάτι κουλά. Γιατί να μην τον καλέσω στην εκπομπή;»

Πηγή: news.gr