«Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολιάζει τη δικαστική αντιπαράθεση Κεφαλογιάννη Μάτσα»
Media

«Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολιάζει τη δικαστική αντιπαράθεση Κεφαλογιάννη Μάτσα»




Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε την δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, και του Μίνωα Μάτσα, αναφορικά με ένα τρίτο πρόσωπο στη ζωή τους. Επισημαίνοντας τη δυσάρεστη κατάσταση, η Σίσσυ ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο όλο αυτό, εγώ το λέω και από τη δική μου εμπειρία».

Η ίδια εξέφρασε τις ανησυχίες της σχετικά με το πως οι τρέχουσες εξελίξεις επηρεάζουν τα παιδιά τους: «Αυτά όλα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, τι σχέση έχουν με τα παιδιά; Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή, τρίτα πρόσωπα, μεταξύ τους διαφορές. Γιατί είναι μέσα στο περιεχόμενο και το ρεπορτάζ και των ασφαλιστικών μέτρων; Ακόμα και αν υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο, αυτό δεν αφορά τη μεταξύ τους διαφορά αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αφορά τη λύση του γάμου τους, σαφώς. Σαν περιεχόμενο, ποιον ενδιαφέρουν αυτά;»

Ένας δημοσιογράφος του Mega ανέφερε ότι η κυρία Κεφαλογιάννη πιθανόν να σκέφτεται πως ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να διαταράξει την οικογενειακή αρμονία και, κατ’ επέκταση, την ψυχολογία των παιδιών. Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου αντέτεινε ότι αυτό δεν σχετίζεται με το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών.

Πηγή: news.gr