Η Συναντήση Με Τον Πατέρα Μου Μια Αναδρομή Στην Ενσυναίσθηση Και Τη Συγχώρεση
Media

Η Συναντήση Με Τον Πατέρα Μου Μια Αναδρομή Στην Ενσυναίσθηση Και Τη Συγχώρεση




Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με τη σχέση του με τον πατέρα του. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που συνάντησε τον πατέρα του για πρώτη φορά στα 25 του χρόνια, καθώς οι γονείς του είχαν χωρίσει όταν ήταν ανήλικος, ανέφερε ότι η ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου τον έκανε να νιώσει «δυσκολία».

«Είχα κάποια επαφή με τον πατέρα μου, αργότερα και πιο στενή. Έχω και αδέλφια, είμαστε αγαπημένοι, ίδιο αίμα. Με τον ένα ειδικά, που είναι Αθήνα, έχουμε στενή επαφή, οι άλλοι δύο είναι στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός. Ο ηθοποιός τόνισε επίσης τη σημασία του χαρακτήρα του, υποστηρίζοντας ότι η έλλειψη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργικότητα και ενσυναίσθηση.

«Πήγα με ορθάνοιχτη καρδιά για να γνωρίσω τον πατέρα μου, δεν τον ρώτησα ποτέ “γιατί”. Ήταν κάτι στο οποίο είχα ωριμάσει πολύ, ήμουν 25, είχα κατανοήσει κάποια πράγματα», συνέχισε, μιλώντας για τη γενιά του που είχε περάσει δύσκολες στιγμές. «Δεν ήξερε από ψυχολογία, ούτε να ερμηνεύσει τον ίδιο της τον εαυτό, ήταν σαν αγρίμια και λειτουργούσαν ενστικτωδώς», συμπλήρωσε, δείχνοντας κατανόηση για τις προκλήσεις που είχε αντιμετωπίσει ο πατέρας του.

«Εγώ αυτό το κατανόησα και το συγχώρησα. Δεν ξέρω πώς. Πιστεύω όμως, ότι με βοήθησε πάρα πολύ το θέατρο», παραδέχθηκε στο τέλος της συζήτησης, επαναλαμβάνοντας τη σημασία που είχε η καλλιτεχνική του πορεία στη διαδικασία της αποδοχής.

Πηγή: news.gr