Η Universal Pictures αποκτά τα δικαιώματα του βιβλίου The Hider με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ
Media

Η Universal Pictures αποκτά τα δικαιώματα του βιβλίου The Hider με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ




Η Universal Pictures έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του βιβλίου «The Hider» της Τζουλιάνα Μπάγκοτ (Julianna Baggott). Ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.) θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ θα συμμετάσχει και στην παραγωγή μαζί με τη σύζυγό του, Σούζαν Ντάουνι (Susan Downey).

Η παραγωγή είναι ακόμα στην αρχική φάση ανάπτυξης και οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν άγνωστες, όπως επισημαίνεται και στο ΑΠΕ ΜΠΕ. Οι Άντριου Μπάρερ (Andrew Barrer) και Γκάμπριελ Φεράρι (Gabriel Ferrari) έχουν αναλάβει τη διασκευή του έργου, με τη συγγραφέα να συμμετέχει ως εκτελεστική παραγωγός.

Μαζί τους θα συνεργαστούν η Τόρι Τάνελ (Tory Tunnell) και οι Φινέας Σκοτ (Finneas Scott) και Τζόμπι Χάρολντ (Joby Harold). Στο μεταξύ, ο Ντάουνι Τζούνιορ πραγματοποιεί αυτή την περίοδο το ντεμπούτο του στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ με το βραβευμένο έργο του Αγιάντ Ακτάρ (Ayad Akhtar) «McNeal», το οποίο σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Tony Μπάρτλετ Σερ (Bartlett Sher) και οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν στις 24 Νοεμβρίου.

Πηγή: news.gr