Κατερίνα Λέχου απαντά σε ψευδές δημοσίευμα και ξεκαθαρίζει τη θέση της
Media

Κατερίνα Λέχου απαντά σε ψευδές δημοσίευμα και ξεκαθαρίζει τη θέση της




Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή «Action Weekend» το πρωί του Σαββάτου (12/10), προκειμένου να αποσαφηνίσει την κατάσταση γύρω από ένα ψευδές δημοσίευμα που τη συνδέει με καβγά με την Αθηναΐς Νέγκα. «Η ζωή με εκπλήσσει πάντοτε. Φανταστείτε ότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά, με ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι. Ας προσπαθήσουμε σε αυτούς τους καιρούς, επειδή είναι λίγο δόλιοι, να μην χάνουμε την κριτική μας σκέψη και πέφτουμε σε παγίδες», ανέφερε.

Η ηθοποιός τόνισε ότι παροτρύνουν τον κόσμο να επενδύσει χρήματα σε ένα σάιτ δήθεν για να βγάλει κέρδος χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι. «Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, δεν είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στη συνέντευξή της, δήλωσε ότι έχει παραφραστεί. «Όλη η συνέντευξη όπως αναπαράγεται μέσω του Instagram, αν κάποιος με ξέρει όλα αυτά τα χρόνια, καταλαβαίνει ότι δεν συνομιλώ με αυτόν τον τρόπο, δεν χρησιμοποιώ τέτοια λόγια. Παράφρασαν όλη τη συνέντευξη με την κυρία Νέγκα», σημείωσε.

Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη νομική οδό, καθώς της είπαν οι νομικοί της ότι είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν οι πηγές αυτών των δημοσιευμάτων. «Εγώ αυτό που έχω να πω στους ανθρώπους που μπορεί να περάσει έστω και ένα λεπτό κάτι τέτοιο από το μυαλό του, είναι να αναλογιστούν τι είναι ο καθένας και τι έχει κάνει, για να κρίνουν αν είναι αλήθεια ή όχι», επισήμανε.

Πηγή: news.gr