Μαρινέλλα Η Κατάρρευση και οι Ανθρώπινες Ατέλειες στο Ηρώδειο
Media

Μαρινέλλα Η Κατάρρευση και οι Ανθρώπινες Ατέλειες στο Ηρώδειο




Σε μια πρόσφατη αναφορά στο «Πρωινό», η κατάσταση της Μαρινέλλας και τα γεγονότα που συνόδευσαν την κατάρρευσή της αποτέλεσαν κύριο θέμα. Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την απογοήτευσή του στον αέρα της εκπομπής σχετικά με τις ελλείψεις στο ιατρείο του Ηρωδείου, καθώς και για την απουσία ενός κρατικού ασθενοφόρου.

«Έχω νέο ρεπορτάζ που θα τσούξει! Η Μαρινέλλα είχε τις αισθήσεις της όταν μπήκε στο ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο την παρέλαβαν χωρίς τις αισθήσεις της. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε κατά τη μεταφορά», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

Πρόσθεσε επίσης ότι «δεν υπήρχε κρατικό ασθενοφόρο έξω από το Ηρώδειο. Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τη Μαρινέλλα ήταν ιδιωτικό και άργησε κατά 45 λεπτά. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο ιατρείο δεν υπήρχε ούτε στηθοσκόπιο, παρά μόνο εθελοντές του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».

Ο Γιώργος Λιάγκας παρέμεινε αρκετή ώρα στη συζήτηση για το ασθενοφόρο, επίσης σχολιάζοντας την απόφαση των διοργανωτών να απομακρύνουν το κοινό, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μπλοκαρίσματα στους δρόμους και να καθυστερήσει η άφιξη του ασθενοφόρου στο Ηρώδειο.

Πηγή: news.gr