Νέα Υποδοχή για τον Στέφανο Κασσελάκη στον Ταύρο
Media

Νέα Υποδοχή για τον Στέφανο Κασσελάκη στον Ταύρο




Αποκαλύφθηκε το νέο σημείο όπου θα εγκατασταθούν τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Live News» του Mega, τα γραφεία αυτά θα βρίσκονται στον Ταύρο, σε έναν σταύλο έκτασης 1.800 τ.μ. που έχει ανακατασκευαστεί. Ο χώρος, που βρίσκεται επί της οδού Κυδωνίων, έχει μετατραπεί σε έναν «σύγχρονο πολυχώρο», ο οποίος πριν την ανακατασκευή φιλοξενούσε γραφειακούς χώρους και διάφορες εκδηλώσεις.

Στο κτίριο των 1.500 τ.μ., τα γραφεία θα περιλαμβάνουν ένα για τον Στέφανο Κασσελάκη, ένα για τον Μανώλη Καπνισάκη και ένα για το γραφείο Τύπου και τα στελέχη του. Οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις θα φιλοξενήσουν εθελοντές καθώς και όσα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να στηρίξουν τον Κασσελάκη στο εγχείρημά του. Το ενοίκιο για τα γραφεία ανέρχεται σε 20.000 ευρώ και το συμφωνητικό ισχύει μέχρι τις δεύτερες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, που θα διεξαχθούν την 1η Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενοίκιο καλύπτεται από τον ίδιο τον Κασσελάκη.

Σχετικά με την προγραμματισμένη συγκέντρωση του Στέφανου Κασσελάκη, αυτή θα μεταφερθεί από την πλατεία Κολοκοτρώνη, όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί, καθώς εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί άλλη εκδήλωση στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, γεγονός που θα προκαλούσε αναστάτωση. Ο Δήμος Αθηναίων έχει δηλώσει ότι η πλατεία μπορεί να παραχωρηθεί σε άλλη ημερομηνία, ωστόσο ο Κασσελάκης επιθυμεί να διατηρήσει τη συγκέντρωση για τις 23 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, αναμένεται να καλέσει τους εθελοντές του στα νέα γραφεία του.

Πηγή: news.gr