Ο Γιώργος Νινιός μιλά για την καριέρα του και την απόφαση να μην κάνει οικογένεια
Media

Ο Γιώργος Νινιός μιλά για την καριέρα του και την απόφαση να μην κάνει οικογένεια




Ο Γιώργος Νινιός δεν έχει μετανιώσει για τις επιλογές της ζωής του και νιώθει ικανοποίηση από τους ρόλους που ερμηνεύει. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ1, ανέφερε ότι «νιώθω πάρα πολύ όμορφα όταν κάνω ρόλους και μου αρέσουν και τους καταφέρνω».

Αναφερόμενος στον λόγο που δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια, ο ηθοποιός τόνισε: «Είναι αποτυχία ζωής το να έχεις οικογένεια και να τα έχεις κάνει μπάχαλο. Δεν είναι κι αυτό μια ζωή που πάει στράφι; Και δεν την αλλάζεις τη ζωή γιατί οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν κι είσαι 40 χρόνια μέσα σε ένα μπάχαλο;».

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τα social media, είπε: «Δεν αποφεύγω τίποτα. Η έγνοια μου είναι να παλέψω αυτή τη δουλειά, έτσι όπως ξέρω να την κάνω. Αυτό που αποφεύγω και σιχαίνομαι και με έχει βασανίσει πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα, είναι που χωρίς να το θέλω εγώ υπάρχουν στα social media ομάδες, θαυμαστές κι αυτοί που σε εκτιμάνε και φτιάχνουν πράγματα για εσένα. Να βγω να πω τι; Ότι πήγα εκδρομή κάπου; Άλλοι άνθρωποι χαίρονται να το κάνουν αυτό και νιώθουν καλά να πούνε τα πάντα για τη ζωή τους. Εγώ από την άλλη δεν το θέλω».

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι για εκείνον η πραγματική αποτυχία είναι να φαίνεται κάποιος επιτυχημένος ενώ πίσω από την άποψη αυτή κρύβεται μια πραγματικότητα γεμάτη αποτυχίες.

Πηγή: news.gr