Γευστικές Δημιουργίες από τη Kayak Συνδυασμός Βάφλας και Κρέπας στην Αθήνα
Οικονομία

Γευστικές Δημιουργίες από τη Kayak Συνδυασμός Βάφλας και Κρέπας στην Αθήνα




Η Kayak είναι μια αναγνωρίσιμη ελληνική επιχείρηση που έχει κατακτήσει τη βιομηχανία παγωτού και γλυκού τα τελευταία τριάντα χρόνια. Η φιλοσοφία της επικεντρώνεται στην αναζήτηση της ιδανικής συνταγής, χρησιμοποιώντας εκλεκτά υλικά που συνδυάζουν παραδοσιακές γεύσεις με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις. Για την παραγωγή των παγωτών και γλυκών της, η Kayak χρησιμοποιεί μόνο τις πιο αγνές πρώτες ύλες, όπως 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, αληθινά φρούτα, ξηρούς καρπούς και εξαιρετικές ποικιλίες σοκολάτας.

Φέτος, η Kayak έχει εισάγει ξεχωριστούς συνδυασμούς βάφλας και κρέπας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Στο κέντρο της Αθήνας, στο κατάστημα Kayak Καπνικαρέας, έχει δημιουργηθεί ένα μοναδικό corner αφιερωμένο στις βάφλες και τις κρέπες, προσφέροντας γαστρονομικές επιλογές που είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι επιλογές όπως η ακαταμάχητη Pavlova, η λαχταριστή Banoffee και η κλασσική πραλίνα φουντουκιού με μπισκότο.

Ένα σημαντικό tip για να αναδείξετε την εμπειρία γεύσης σας είναι να προσθέσετε μία μπάλα παγωτού Kayak, καθώς η επιλογή μεταξύ κρέπας και βάφλας είναι άξια επένδυσης. Πηγή: news.gr