Ημερίδα Καριέρας στην Αθήνα με 6000 Θέσεις Εργασίας και Συμμετοχή 190 Επιχειρήσεων
Οικονομία

Ημερίδα Καριέρας στην Αθήνα με 6000 Θέσεις Εργασίας και Συμμετοχή 190 Επιχειρήσεων




Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) θα διεξάγει τη δεύτερη εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» για το 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι 12134) την Παρασκευή και το Σάββατο, 18-19 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της διεύθυνσης: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-okt2024.

Αυτή η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή 190 εταιρείες από διάφορους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας. Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 6.000, σημειώνοντας ρεκόρ σε συμμετοχές και προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους των επιχειρήσεων, οι οποίες αναζητούν προσωπικό, χωρίς να απαιτείται προγραμματισμένο ραντεβού. Επίσης, θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δεξιότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση και να εξερευνήσουν ευκαιρίες στα επαγγέλματα που ταιριάζουν στο προφίλ τους.

Στους συμμετέχοντες τομείς περιλαμβάνονται βιομηχανίες όπως τρόφιμα και ποτά, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, κατασκευές, τηλεπικοινωνίες και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Υποψήφιοι για εργασία σε διάφορες ειδικότητες, όπως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, χημικοί μηχανικοί και επαγγελματίες του τουρισμού, θα μπορούν να βρουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Επιπλέον, εξειδικευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα είναι διαθέσιμοι για να παρέχουν πληροφορίες και καθοδήγηση σχετικά με τις συνεντεύξεις και τη σύνταξη βιογραφικών σημειωμάτων.

Πηγή: news.gr