Απορρίφθηκε η συμμετοχή των υποψηφίων προεδρικών στο κάλεσμα Πολάκη για συνάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική

Απορρίφθηκε η συμμετοχή των υποψηφίων προεδρικών στο κάλεσμα Πολάκη για συνάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ




Αρνητική ήταν η στάση των άλλων υποψηφίων προεδρίας να συμμετάσχουν στη συνάντηση που ζήτησε ο Παύλος Πολάκης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έδωσε το παρών στην Κουμουνδούρου, δήλωσε: «Με λυπεί η απουσία των άλλων υποψηφίων. Έπρεπε να ήμασταν όλοι εδώ χωρίς προϋποθέσεις».

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε και στο εξώδικο που είχε αποστείλει σχετικά με τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του, υπογραμμίζοντας ότι «το περιεχόμενο έχει ήδη ικανοποιηθεί από τη γρήγορη αντίδραση του κόμματος». Κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει να προκαλέσει νομικές ενέργειες κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας: «Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα… Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για προώθηση αυτού του ζητήματος σε εισαγγελική Αρχή».

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος ζήτησε από τη Γραμματεία να διεξαγάγει έρευνα σχετικά με τη διαρροή των στοιχείων του, τονίζοντας πως ήταν «επιλεκτική και στοχευμένη για να αμαυρώσει το πρόσωπό μου».

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι είναι σημαντικό να διεξαχθεί ένα συνέδριο που θα είναι ανοικτό σε όλους και όχι με επιλεκτική μεταχείριση. Πηγή: news.gr