Απόστολος Γκλέτσος Υποψήφιος Για Την Προεδρία Του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
Πολιτική

Απόστολος Γκλέτσος Υποψήφιος Για Την Προεδρία Του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ




Ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Όπως δήλωσε, έχει συγκεντρώσει και καταθέσει 32 υπογραφές, ξεπερνώντας το ελάχιστο όριο των 30. Εξέφρασε τη συγκίνησή του που μίλησε για πρώτη φορά στην ΚΕ και τόνισε ότι «το στοίχημα είναι την πρώτη Κυριακή να φέρουμε τον κόσμο στην κάλπη».

Επιπλέον, ο Γκλέτσος σημείωσε την ανάγκη να αποδείξουν ότι είναι η «υπερήφανη κυβερνώσα αριστερά» και να επαναδιεκδικήσουν τη στήριξη των πολιτών, ιδιαίτερα εκείνων που για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές. Δεσμεύτηκε ότι θα τοποθετηθούν πολιτικά με βάση τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει η ζοφερή πραγματικότητα, διεκδικώντας την ψήφο των Ελλήνων απέναντι σε μια κυβέρνηση που «κυβερνάει με το Predator».

Σχετικά με τη διαφάνεια, ανέφερε ότι το πόθεν έσχες του είναι έτοιμο, καθώς υποβάλλει αίτηση κάθε χρόνο ως εκλεγμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση, και ότι πρόκειται να καταθέσει το έγγραφο και επισ 공식’τών στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Πηγή: news.gr