Απουσίες και Εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία στα Γενέθλια της Παράταξης
Πολιτική

Απουσίες και Εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία στα Γενέθλια της Παράταξης




Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, εξέφρασε τη στεναχώρια της για τις απουσίες των πρώην πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, από τα 50ά γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης. Όπως ανέφερε, το γεγονός ήταν σημαντικό και δεν ήταν απλώς μια γιορτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά της παράταξης γενικότερα. Δεσμεύτηκε ότι όλοι οι πρώην πρόεδροι έχουν μια σύνδεση με το συγκεκριμένο κτίριο, υπογραμμίζοντας ότι στον ελεύθερο κόσμο ο καθένας έχει τα δικαιώματά του αλλά κρίνεται για τις επιλογές του.

Αναφερόμενη στο εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τον αριθμό των υποψηφίων. Χαρακτήρισε το αφήγημα του “comeback” του ΠΑΣΟΚ ως άτοπο, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει εναλλακτικός πολιτικός πόλος και η κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει διαλυτική.

Επιπλέον, η κ. Βούλτεψη σχολίασε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επωφελήθηκε από την κατάσταση, καθώς τους προσκάλεσε προσωπικά, κάνοντάς τους το καθήκον τους. Επίσης, εξέφρασε την απορία της σχετικά με την εναλλακτική που προτείνεται, αναφέροντας παραδείγματα άλλων χωρών στην Ευρώπη που αντιμετωπίζουν δικές τους προκλήσεις.

Πηγή: news.gr