Διαγραφή Σαλμά από τη ΝΔ λόγω ανακριβών κατηγοριών και επαναλαμβανόμενης συμπεριφοράς
Πολιτική

Διαγραφή Σαλμά από τη ΝΔ λόγω ανακριβών κατηγοριών και επαναλαμβανόμενης συμπεριφοράς




Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επεσήμανε πως η διαγραφή του Μάριου Σαλμά από τη ΝΔ οφείλεται στην αναπαραγωγή συκοφαντιών και κατηγοριών μέσω των ΜΜΕ, χωρίς να απευθυνθεί πρώτα στους αρμόδιους εισαγγελείς. Tόνισε ότι η συμπεριφορά αυτή είναι επαναλαμβανόμενη και δεν συνάδει με τις αξίες του κόμματος. Περαιτέρω, πρόσθεσε ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να καταγγέλλουν δημόσια, αλλά πρέπει να διατηρούν σαφή και ευθύ τρόπο επικοινωνίας με την αρμόδια αρχή.

Ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε ότι η ΝΔ δεν έχει μάθει να απευθύνει κατηγορίες σε δημόσιους χώρους και κανάλια, γεγονός που καθιστά την περίπτωση Σαλμά εξαιρετική και όχι σύνηθες φαινόμενο. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι οι απαντήσεις που δόθηκαν από την υπουργό Μεναδώνη ήρθαν με σχετική καθυστέρηση, και επεσήμανε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να εξηγήσουν τις θέσεις τους.

Δίνοντας έμφαση στην τρέχουσα κατάσταση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στους συνομιλίες Μητσοτάκη-Ερντογάν, επισημαίνοντας την κατηγορηματική άρνηση της Ελλάδας να συζητήσει για την αναγνώριση του ψευδοκράτους, καθώς αυτό αποτελεί μία από τις «κόκκινες» γραμμές της ελληνικής διπλωματίας. Παράλληλα, επεσήμανε τη μείωση του αριθμού των μεταναστών στη χώρα, κάνοντας λόγο για αυτή τη συνεργασία που έχει βελτιωθεί με την Τουρκία.

Πηγή: news.gr