Δηλώσεις Λοβέρδου για την πολιτική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική

Δηλώσεις Λοβέρδου για την πολιτική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ




Στην εκπομπή «Weekenders» του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες», Ανδρέας Λοβέρδος, συζήτησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, εστιάζοντας κυρίως στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε ότι η απόφασή του να παραμείνει στην πολιτική σκηνή οφείλεται στους ανθρώπους που τον στηρίζουν, τονίζοντας: «Δεν είπα ποτέ “εγκαταλείπω”».

Σχολιάζοντας την άποψή του για το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι «προς το παρόν δεν βρίσκεται στους διαλόγους μου, αλλά εξακολουθώ να νοιάζομαι». Πρόσθεσε ότι η απομάκρυνσή του από το ΠΑΣΟΚ ήταν μια μορφή απελευθέρωσης για εκείνον. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει λάβει ποτέ πρόταση συνεργασίας από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ σχετικά με την εκδήλωση για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι δεν τον κάλεσαν και ότι, αν τον κάλεσαν, θα ήταν άβολο λόγω της θέσης του ως πρόεδρος άλλου κόμματος.

Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Λοβέρδος παρατήρησε ότι ο Κασσελάκης έκανε λάθη και το κόμμα του τον επιτέθηκε από την αρχή. Σχολίασε μάλιστα ότι η πολιτική στάση που εκφράζεται με τη «λίστα γάμου» δεν είναι σοφή. Ανέφερε ότι η παρουσία του Τσίπρα, που αποχώρησε σωστά, θα μπορούσε να είχε αποτρέψει την αποσύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ακούστηκαν πολύ βαριές κουβέντες σχετικά με την κατάσταση του κόμματος.

Τέλος, με πιο ελαφριά διάθεση, ανέφερε προτιμήσεις του στον τομέα της ψυχαγωγίας, όπως την προτίμησή του στη Λάσκαρη αντί της Βουγιουκλάκη και την εκτίμησή του για τη Μοσχολιού, προσθέτοντας ότι αν δεν ήταν βουλευτής, θα ήθελε να ήταν ντράμερ.

Πηγή: news.gr