Δήμαρχος Αθηναίων υπογραμμίζει την ανάγκη για ξεκάθαρη θέση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Πολιτική

Δήμαρχος Αθηναίων υπογραμμίζει την ανάγκη για ξεκάθαρη θέση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ




Ο Χάρης Δούκας υπογραμμίζει την ανάγκη ο Νίκος Ανδρουλάκης να πάρει θέση αναφορικά με την κριτική που δέχεται, διαφορετικά θα θεωρηθεί συνυπεύθυνος. «Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ», τονίζει.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατήγγειλε τις επιθέσεις που δέχεται από στενούς συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες έχουν υιοθετήσει τη ρητορική της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς. «Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις», σημείωσε.

«Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου», αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι επιθέσεις αυτές έχουν μετατραπεί σε «μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα».

«Όσο με αφορά, εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα», κατέληξε ο κ. Δούκας. Πηγή: news.gr