Ελπίδα και Αισιοδοξία για το Μέλλον του ΠΑΣΟΚ Πριν τις Κάλπες
Πολιτική

Ελπίδα και Αισιοδοξία για το Μέλλον του ΠΑΣΟΚ Πριν τις Κάλπες




Αισιόδοξοι για την κατεύθυνση του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν οι υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους πριν από την εκλογική διαδικασία. Η συμμετοχή των πολιτών είναι σημαντικά αυξημένη σε σύγκριση με τις εκλογές του 2021.

«Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον. Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για να αλλάξουμε τη χώρα. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν. Ενώνουμε δυνάμεις, κερδίζουμε την ελπίδα», ανέφερε ο Χάρης Δούκας μετά την ψήφο του το πρωί.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την ψηφοφορία του τόνισε: «Σε μόλις δυόμισι χρόνια καταφέραμε να σπάσουμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού που ωθούσαν το ΠΑΣΟΚ σε παρακμή. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να φέρουμε την παράταξή μας ξανά στο επίκεντρο».

Η Άννα Διαμαντοπούλου κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, λέγοντας: «Πάμε κάλπες. Σήμερα οι πολίτες καλούνται να θέσουν τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. Θα διαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον».

Ο Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε τη σημασία της αυξημένης προσέλευσης τονίζοντας την ανάγκη για το ΠΑΣΟΚ να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και με το βλέμμα στο μέλλον», κάλεσε η Νάντια Γιαννακοπούλου, προσθέτοντας ότι για να υπάρχει δύναμη και νομιμοποίηση, η συμμετοχή των πολιτών είναι καθοριστική για την εκλογή νέας ηγεσίας.

Ο Μιχάλης Κατρίνης δήλωσε: «Οι δημοκρατικοί πολίτες σε όλη τη χώρα στέλνουν μήνυμα νίκης και ελπίδας. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει για να γίνει ξανά η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα φέρει αλλαγές».

Πηγή: news.gr