Εσωτερικές Έριδες και Διαμάχες στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής
Πολιτική

Εσωτερικές Έριδες και Διαμάχες στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής




Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν δεν δόθηκε ο λόγος στην Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία είχε αρνηθεί να διαπιστευθεί και να αποκτήσει το καρτελάκι μέλους. Πηγές από το προεδρείο υποστήριξαν ότι οι προσπάθειες να σπάσουν την πλειοψηφία απέτυχαν, διαβεβαιώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ισχυρός και σταθερός. Όπως τονίστηκε, οι επικριτές του κόμματος δεν γνωρίζουν ή δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτό, αλλά ανησυχούν μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έφη Γεροβασίλη ζήτησε από την κ. Τζάκρη να κατέβει να πάρει το καρτελάκι της για να μπορέσει να μιλήσει, διότι χωρίς αυτό θεωρείται απών και δεν θα συμβάλει στην αύξηση της πλειοψηφίας. Αντίθετα, υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη ανέφεραν ότι η Κεντρική Επιτροπή αρνήθηκε την λήψη παρουσιών από την αίτηση της Τζάκρη.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, σχολίασε ότι η πολιτική δεν μπορεί να γίνει με “φρου-φρου και αρώματα” ούτε με τις αμφιταλαντεύσεις των υποψηφίων. Το περιστατικό προκάλεσε επίσης ένταση και εκτός της αίθουσας της συνεδρίασης, καθώς υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη εξέφραζαν τις διαμαρτυρίες τους και υπήρχαν διαπληκτισμοί με άτομα από την αντίπαλη πτέρυγα.

Πηγή: news.gr