Η Αποτυχία της Κυβέρνησης στον Σιδηρόδρομο και οι Επιπτώσεις της στην Κοινωνία
Πολιτική

Η Αποτυχία της Κυβέρνησης στον Σιδηρόδρομο και οι Επιπτώσεις της στην Κοινωνία




Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στο περιστατικό της 9ης Οκτωβρίου, κατά το οποίο τρένο του προαστιακού εισήλθε στη γραμμή του μετρό, επικρίνοντας την κυβέρνηση για την αποτυχία της στον τομέα των σιδηροδρόμων. «Η κυβέρνηση οδηγεί εδώ και 5 χρόνια τη χώρα μας όλο και πιο μακριά από την Ευρώπη – από την αγοραστική μας δύναμη και το ΕΣΥ μέχρι τον σιδηρόδρομο. Μία χώρα που πηγαίνει με όπισθεν», δηλώνει ο κ. Κασσελάκης.

Στη δημοσίευση του στον Χ, ο κ. Κασσελάκης τονίζει: «Το γεγονός συνέβη στις 9 Οκτωβρίου, η κυβέρνηση το απέκρυψε (καθόλου πρωτότυπο), η ΕΦΣΥΝ το αποκαλύπτει σήμερα και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, το επιβεβαιώνει στον Real Fm. Φυσικά, φταίει ο σταθμάρχης. Πάντα φταίει μόνο ο σταθμάρχης».

Επιπλέον, αναφέρει ότι η κατάσταση είναι δραματική, καθώς τα τρένα στη χώρα μας είναι τελείως απαξιωμένα και τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά ασφαλείας απομακρύνουν τους πολίτες από τη χρήση τους. Ωστόσο, εκφράζει την ελπίδα του: «Αν μας επιτρέψουν, να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Θα πάμε μπροστά».

Πηγή: news.gr