Η Πανικόβλητη Αντίδραση της ΚΕ και η Πρόταση Δημοκρατίας από τον Στέφανο Κασσελάκη
Πολιτική

Η Πανικόβλητη Αντίδραση της ΚΕ και η Πρόταση Δημοκρατίας από τον Στέφανο Κασσελάκη




Ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσα από ανάρτησή του, τονίζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις γύρω από την υποψηφιότητά του. Συγκεκριμένα, μετά την αντικαταστατική “αποκλεισμό” της υποψηφιότητάς του από τη μειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής, αναφέρει ότι κάποια μέλη προσπαθούν να αποτρέψουν τους υποστηρικτές του από την επισκεψιμότητα της επίσημης ιστοσελίδας του, odikosmassyriza.gr.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, λιγοστά λεπτά μετά την ανακοίνωση της νέας ιστοσελίδας, κυκλοφόρησε στα social media ένα πανομοιότυπο κείμενο από μέλη της ΚΕ που χαρακτηρίζουν την επίσημη ιστοσελίδα ως “ιστότοπο υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων” και “ύποπτο ιστότοπο”, προτρέποντας σε αποχή από την εγγραφή σε αυτή. Αναφέρει, επίσης, ότι γίνονται δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης που ισχυρίζονται ότι η προσωπική του ιστοσελίδα κάνει εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ο ίδιος απορρίπτει κατηγορηματικά.

Στην ανάρτησή του, ο Κασσελάκης σημειώνει ότι η αλήθεια θα αποκαλύψει την πραγματικότητα, υπογραμμίζοντας ότι το σύνθημα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» έχει γίνει ο τίτλος της ιστοσελίδας του. Εξηγεί ταυτόχρονα ότι το περυσινό site της υποψηφιότητάς του ήταν “ΣΥΡΙΖΑνασυγκρότηση τώρα”, γεγονός που δεν προκάλεσε τις ίδιες αντιδράσεις.

Τονίζει πως αυτά τα επικίνδυνα φαινόμενα που εκδηλώνονται στο κόμμα του είναι απειλή για τη Δημοκρατία. Η μόνη λύση, σύμφωνα με αυτόν, είναι το Συνέδριο, όπου καλεί τα μέλη να συμμετάσχουν. Ζητά να εγγραφούν στο isyriza.gr και στην τοπική Οργάνωση Μελών (ΟΜ) ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για τους συνέδρους τους, απορρίπτοντας ουσιαστικά τον έλεγχο από έναν περιορισμένο κομματικό μηχανισμό.

Καταλήγει, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και πείσμα για την επιστροφή της δημοκρατίας στο κόμμα, καλώντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Πηγή: news.gr