Η συγκινητική έκκληση της Όλγας Κεφαλογιάννη για την επιμέλεια των παιδιών της
Πολιτική

Η συγκινητική έκκληση της Όλγας Κεφαλογιάννη για την επιμέλεια των παιδιών της




Στο δικαστήριο έφτασε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία θα εκδικάσει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνωα Μάτσα. Εξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν μια δήλωση από την Υπουργό Τουρισμού. Με τρεμάμενη φωνή και φανερά συγκινημένη, η Κεφαλογιάννη τους παρακάλεσε να σεβαστούν την οικογένειά της και τα παιδιά της: «Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά», ανέφερε με λυγμούς.

Η διαδικασία σχετίζεται με τη συζήτηση για την επιμέλεια των ανηλίκων παιδιών τους. Ο Μίνως Μάτσας βρέθηκε επίσης στο δικαστήριο για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ωστόσο, η συζήτηση αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα. Η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε χθες πως «Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο πλευρές έχουν υποβάλει αίτημα για προσωρινή διαταγή σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους.

Πηγή: news.gr