Ισχυρό ΠΑΣΟΚ Μέσα από τη Μαζική Συμμετοχή και Ψήφο των Μελών του
Πολιτική

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ Μέσα από τη Μαζική Συμμετοχή και Ψήφο των Μελών του




Μειωμένη παρατηρείται η συμμετοχή των εκλογέων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για τον δεύτερο γύρο, καθώς μέχρι τις 12:45 είχαν ψηφίσει 104.000 εγγεγραμμένα μέλη, σημειώνοντας πτώση 12,8%.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός, αφού ψήφισε στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, τόνισε: «Διαμορφώνουμε ένα ΠΑΣΟΚ που εκφράζει και ενώνει πλατιά δυνάμεις προοδευτικές της χώρας μας. Από αύριο συνεχίζουμε τον διαρκή μας αγώνα, όπου η δημοκρατία δεν είναι απλώς μια λέξη, αλλά καθημερινή αξία και πράξη».

Η Άννα Διαμαντοπούλου, μετά την ψηφοφορία της, δήλωσε: «Σήμερα το βράδυ το ΠΑΣΟΚ θα έχει τον εκλεγμένο πρόεδρό του. Τη Δευτέρα ξεκινά μια νέα μέρα, όπου η πολιτική προτεραιότητά μας είναι για τη χώρα και την παράταξη». Η υποψήφια που κατέλαβε την τέταρτη θέση στον πρώτο γύρο επισήμανε την ανάγκη σύνθεσης των ρευμάτων και απόψεων που εκφράστηκαν στις εσωκομματικές εκλογές.

Ο Παύλος Γερουλάνος, τρίτος στον πρώτο γύρο, αναφέρθηκε στην ανάγκη να ξεκινήσει η δουλειά της αντιπολίτευσης προς τη Νέα Δημοκρατία, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Κάλεσε όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία ψηφοφορίας για να διασφαλιστεί η ολοκλήρωσή της.

Πηγή: news.gr