Μαζική Συμμετοχή και Ενότητα για το Μέλλον του ΠΑΣΟΚ
Πολιτική

Μαζική Συμμετοχή και Ενότητα για το Μέλλον του ΠΑΣΟΚ




«Θέλουμε μία εκ νέου μεγάλη συμμετοχή. Αξίζει να συμμετέχετε, αξίζει να πάρετε την τύχη της παράταξης στα χέρια σας. Όπως κάνατε και την πρώτη Κυριακή», ήταν η πρόσκληση του Νίκου Ανδρουλάκη προς τους 303.000 ψηφοφόρους που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος βγήκε πρώτος στο β’ γύρο, επισήμανε την ανάγκη ενότητας, τονίζοντας: «Δεν χωρίζω τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, ούτε σε 70-30, ούτε σε 80-20. Μιλώ για 100% ενότητα από την επόμενη μέρα».

Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίστηκε αποφασισμένος να δώσει τη μάχη μαζί με όλους, λέγοντας: «Όλοι μαζί θα κάνουμε το ΠΑΣΟΚ δυνατό. Η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή σελίδας. Αν δεν τα καταφέρουμε εμείς, δεν μπορεί να τα καταφέρει άλλος». Αναφερόμενος στους συνυποψηφίους του, υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχουν διαφορές», προσδιορίζοντας ότι θα έχουν κοινό βηματισμό και ο καθένας θα συνεισφέρει στο πεδίο που μπορεί.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία του με τον Παύλο Γερουλάνο, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι έχουν κοινή γλώσσα συνεννόησης και αναφέρθηκε στη σημασία του Τομέα Οικονομίας και του Ταμείου Ανάκαμψης. «Είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε ακόμη πιο δυνατά», πρόσθεσε, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει θα είναι να προγραμματίσει ένα μεγάλο συνέδριο για την Αυτοδιοίκηση, εκφράζοντας την ανάγκη για αλλαγές. «Πρέπει να πάμε σε μία ευρωπαϊκή κανονικότητα ως προς τον τρόπο λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης με μεγάλες αλλαγές», δήλωσε, αναφερόμενος στην ανάγκη για καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

«Φύγαμε από τα δύσκολα, κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα. Είμαστε σε ένα άλλο στάδιο και το επόμενο σχέδιο είναι να εκφράσουμε τις προσδοκίες των πολιτών», τόνισε, εκδηλώνοντας αισιοδοξία ότι οι πολίτες χρειάζονται μία προοδευτική κυβέρνηση. Ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε για σοβαρότητα και υπευθυνότητα προκειμένου να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Πηγή: news.gr