«Ντόρα Μπακογιάννη για την πολιτική κατάσταση και τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ»
Πολιτική

«Ντόρα Μπακογιάννη για την πολιτική κατάσταση και τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ»




Στο πλαίσιο της εκτίμησής της για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στον Παύλο Πολάκη, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο σοβαρό από όλους. «Η κατάσταση είναι τρέλα, πάνε για διάλυση», δήλωσε και τόνισε την ανάγκη για μια πειστική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι «η έλλειψη αντιπολίτευσης δημιουργεί ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα και οδηγεί σε ανισορροπία το πολιτικό σύστημα». Επισήμανε επίσης πως η απομάκρυνση του κόσμου από την πολιτική είναι ένα σοβαρό ζήτημα.

Για τα εσωκομματικά της ΝΔ και την πρόσφατη γιορτή των 50 χρόνων στο ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι οι βουλευτές έχουν καθήκον να θέτουν ερωτήσεις για θέματα που αφορούν τους ψηφοφόρους τους. Σημείωσε την απογοήτευσή της για την απουσία του Κώστα Καραμανλή, ενώ για τον Αντώνη Σαμαρά είπε πως ήταν αναμενόμενη, καθώς είχε περάσει λιγότερο χρόνο στη Ρηγίλλης. Ωστόσο, δήλωσε ότι η γιορτή ήταν αφιερωμένη στους αγωνιστές της ΝΔ και στις κοινές στιγμές τους, καλές και κακές.

Επιπλέον, η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε την εσωκομματική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως ήταν «άψογη» και αξίζει σεβασμό, ανεξαρτήτως διαφωνιών.

Πηγή: news.gr