Οι πολιτικές αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και η παραβατικότητα των ανηλίκων στην Ελλάδα
Πολιτική

Οι πολιτικές αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και η παραβατικότητα των ανηλίκων στην Ελλάδα




Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, εξέφρασε την άποψη ότι είναι ανόητο να συζητάει κανείς το ενδεχόμενο διαγραφής του κ. Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας το σενάριο αυτό «παιδικά του Disney». Όπως δήλωσε, αν προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση, το αποτέλεσμα θα είναι η εκλογή του κ. Κασσελάκη με δύο ψηφοφορές.

Η κ. Τζάκρη προχώρησε επίσης σε μια ανάλυση για την τρέχουσα κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι η συζήτηση γύρω από το πόθεν έσχες του προεδρεύοντος θα απασχολήσει την επικαιρότητα για 10-15 ημέρες, όπως είχε προβλέψει. Υπογράμμισε ότι παρά τις προκλήσεις, η κατάσταση στο κόμμα θα αποκατασταθεί και θα εστιάσουν στα πραγματικά προβλήματα.

Αναφέρθηκε επίσης στην παραβατικότητα των ανηλίκων, αποδίδοντας το πρόβλημα στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Ανέφερε ότι η κρίση της πανδημίας και η οικονομική ανασφάλεια κατέστησαν δύσκολη την εποπτεία αυτών των νέων από τους γονείς τους. Τόνισε την επικίνδυνη χρήση του Διαδικτύου, που οδηγεί τους νέους σε ομάδες βίας.

Η βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση για την έλλειψη ενός διαρκούς εκπαιδευτικού προγράμματος που να ενημερώνει τους νέους για την επίλυση των διαφορών τους χωρίς βία. Σημείωσε, μάλιστα, την ανάγκη να υπάρξουν κοινωνικοί λειτουργοί που θα εξετάζουν το κοινωνικό περιβάλλον των οικογενειών που αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις.

Πηγή: news.gr