«Σάλος από τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για μετανάστες και ιερόδουλες»
Πολιτική

«Σάλος από τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για μετανάστες και ιερόδουλες»




Ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε δηλώσεις οι οποίες έχουν προκαλέσει σάλο, αναφέροντας την ανάγκη «εισαγωγής» ιερόδουλων από τις χώρες προέλευσης των μεταναστών. Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρότασή του στοχεύει στην «εξυπηρέτηση» των μεταναστών που καταφθάνουν στην Ελλάδα. «Φέρνουν διάφορους μετανάστες και τους λένε ‘περάστε στη χώρα’ και δεν φροντίζουν, πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής. Όταν η τεστοστερόνη βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο» δήλωσε χαρακτηριστικά στον Astra TV Μαγνησίας.

Ο Γκλέτσος, μιλώντας στο MEGA, δεν δίστασε να υπογραμμίσει ότι η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις εκλογές της ηγεσίας, κάτι που χαρακτήρισε ως αναμενόμενο και δημοκρατικό. «Η μη πολιτική του διαδρομή αυτούς τους 11 μήνες οδήγησε την Κεντρική Επιτροπή και τα όργανα να μην έχουν άλλη επιλογή. Έκαναν αυτό που έπρεπε, κατά τη γνώμω», τόνισε.

Ανέφερε επίσης ότι θα ήθελε να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης για να λάβει απάντηση από τη βάση, πιστεύοντας πως η δημοκρατία σχετίζεται με την πλειοψηφία και όχι με τις επιθυμίες του καθενός. Στο ίδιο πλαίσιο, κατηγόρησε τον Κασσελάκη ως επικίνδυνο για την Αριστερά, σημειώνοντας ότι «με χωρίζει χάος από τον Κασσελάκη» και ότι εάν εκείνος εκλεγεί πρόεδρος, θα αποχωρήσει.

Τέλος, ανέφερε ότι εφόσον η Κεντρική Επιτροπή αποφασίσει να εξετάσει τις δηλώσεις του, θα αποδεχθεί την απόφαση που θα ληφθεί.

Πηγή: news.gr