«Στέφανος Κασσελάκης Απαντά σε Επιθέσεις και Αποσύρει Εξώδικο»
Πολιτική

«Στέφανος Κασσελάκης Απαντά σε Επιθέσεις και Αποσύρει Εξώδικο»




Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την απόσυρση του εξωδίκου του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανάρτησής του σε social media. Με αυτήν την κίνηση αποτρέπει την οποιαδήποτε δικαιολογία για πιθανό αποκλεισμό του από την εκλογική διαδικασία του κόμματος. Ο ίδιος σχολίασε την πρόσφατη δήλωση μέλους της Πολιτικής Γραμματείας που υποστήριξε ότι οι απόψεις του για την αμεσοδημοκρατία συνιστούν λόγο αποκλεισμού από τις εθνικές εκλογές.

Στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι το όραμά του για το πολίτευμα περιλαμβάνει τη συμμετοχική αμεσοδημοκρατία. Απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να σφετερίζεται την Ιστορία και τους αγώνες του κόμματος, εκφράζοντας την ελπίδα για συνεργασία στην κατεύθυνση ενίσχυσης της δημοκρατίας.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του, ο κ. Κασσελάκης σημειώνει ότι το πρωταρχικό του κίνητρο για την αποστολή του εξωδίκου ήταν η προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανέφερε, η καταγγελία διαρροής προσωπικών στοιχείων είναι σοβαρή και εκφράζει την επιθυμία του για διαφάνεια και πολιτική ωριμότητα.

Πηγή: news.gr