Στράτευση για Δημοκρατία και Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική

Στράτευση για Δημοκρατία και Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ




«Είναι όντως θα έλεγα πρωτοφανές, τραγελαφικό, φαρσοκωμωδία. Αστείο; Γελοίο το γεγονός ότι δεν με αφήνουν να χάσω», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τα συντονιστικά των ΟΜ της Α’ Θεσσαλονίκης, το πρωί στον Λευκό Πύργο. Τόνισε ότι φοβούνται μήπως «εάν μας αφήσουν να φτάσουμε στο τέλος, εσείς θα έχετε τη δύναμη στα χέρια σας. Θα μπορείτε να αποφασίζετε για όλες και όλους μας. Και προφανώς αυτό θα ξεβολέψει πολλούς».

Σύμφωνα με τον κ. Κασσελάκη, «δεν είναι μόνο ζήτημα των αλλαγών στο κόμμα που είναι αναγκαίες» αλλά και «ζήτημα δημοκρατίας πλέον». Προέτρεψε τους παριστάμενους να αγνοήσουν τις πιέσεις που δέχονται, τονίζοντας ότι το μόνο που έχουν να προτάξουν είναι μίσος προς το πρόσωπό του και καμία πολιτική πρόταση είτε για τη χώρα, είτε για το κόμμα. «Ξεσκόνιστε τες. Οργανωθείτε. Φέρτε νέο κόσμο. Θα πάρετε το συνέδριο. Και αν δεν κάνουν το συνέδριο, θα πάμε σε πρωτοβουλίες από τη βάση», πρόσθεσε.

«Η απάντηση στην έλλειψη δημοκρατίας ποτέ δεν είναι η φυγή. Η φυγή σημαίνει ότι θα έχουν κερδίσει» είπε επίσης ο κ. Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι «η απάντηση είναι περισσότερη δημοκρατία». «Είμαστε εδώ, θα οργανωθούμε και η απάντηση θα δοθεί», δήλωσε τέλος, διαβεβαιώνοντας ότι «θα τηρηθεί η νομιμότητα» και ότι «θα είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να πάρουμε το ΣΥΡΙΖΑ από κει που τον κατεβάσανε και να τον ξαναφέρουμε εκεί που ήτανε. Αυτό που ξεκίνησε ο Αλέξης και στην πορεία το άφησε και έφυγε…».

Πηγή: news.gr