Τίτλος: Δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη για τις εσωκομματικές εξελίξεις της ΝΔ και την Υγεία στην Ελλάδα
Πολιτική

Τίτλος: Δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη για τις εσωκομματικές εξελίξεις της ΝΔ και την Υγεία στην Ελλάδα




Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, συμμετείχε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, αναλύοντας τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει εσωτερικό ζήτημα αμφισβήτησης στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως «έχω τη θέση του αντιπροεδρεύοντος στο κόμμα και σας διαβεβαιώνω ότι όλα είναι καλά».

Σχετικά με την κατάσταση στην ελληνική Αριστερά, ανέφερε πως οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεπεράσει τα όρια της φαντασίας, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι ενδέχεται να προσπαθήσουν να εμποδίσουν την εκλογή του Κασσελάκη για πρόεδρο του κόμματος, φοβούμενοι ότι μπορεί να κερδίσει.

Αφού διέψευσε φήμες περί αγοράς ακινήτου αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, δήλωσε ότι το μοναδικό ακίνητο που έχει είναι αυτό που απέκτησε το 2007, πριν εκλεγεί βουλευτής και παραμένει σε καθεστώς δανείου.

Για τις πολιτικές δηλώσεις του στρατευμένου που συμμετείχε σε εκδήλωση του ΚΚΕ, δήλωσε πως η ενέργεια αυτή είναι παράνομη και υποστήριξε ότι οι στρατιώτες δεν επιτρέπεται να εκφράζουν πολιτικές θέσεις ενδεδυμένοι τη στολή τους. Σημείωσε μάλιστα ότι αν οι πολιτικοί του αντίπαλοι θέλουν να αλλάξουν τον νόμο, μπορούν να φέρουν την τροπολογία στη Βουλή.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στο ΕΣΥ, ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει τριπλασιάσει τον αριθμό των μεταμοσχεύσεων τα τελευταία χρόνια και ότι η δημιουργία νέων κλινικών θα βελτιώσει περαιτέρω την κατάσταση. Επισήμανε επίσης ότι τα ράτζα στα νοσοκομεία έχουν μειωθεί σημαντικά, αν και παραμένουν προβλήματα σε συγκεκριμένα ιδρύματα.

Τέλος, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι η ΝΔ δεν έχει καμία παρέμβαση στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος. Συνόψισε ότι δεν προκύπτουν εσωτερικά θέματα αμφισβήτησης για τη ΝΔ, αναφερόμενος στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και την πολιτική σταθερότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: news.gr