Αναλυτική Έρευνα για τον Θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Πισίνα της Γλυφάδας
Sports

Αναλυτική Έρευνα για τον Θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Πισίνα της Γλυφάδας




Το περιστατικό γύρω από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει συγκεντρώσει την προσοχή των αρχών, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες για τις τελευταίες στιγμές του ποδοσφαιριστή. Οι τελευταίες πληροφορίες από το βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον Μπάλντοκ να φορά το μαγιό του και να κάνει βουτιά στην πισίνα πριν χάσει τις αισθήσεις του. Σύντομα, άλλη κάμερα αποτυπώνει τον Μπάλντοκ να είναι ήδη μπρούμητα μέσα στην πισίνα.

Η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (10/10) επιβεβαίωσε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι, κατά την ανάκτηση του σώματός του, παρατηρήθηκαν φυσαλίδες νερού από το στόμα του, κάτι που σχετίζεται με περιπτώσεις πνιγμού. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανένα σημάδι τραύματος ή μώλωπες στο σώμα του, που να υποδηλώνουν εγκληματική ενέργεια.

Μια έρευνα που διεξάγεται εντατικά αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε την αρχική εικόνα που είχε σχηματιστεί. Στην περιοχή κοντά στην πισίνα βρέθηκαν ένα μπουκάλι και ποτήρια, τα οποία αναλύθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Το περιεχόμενο του μπουκαλιού αποδείχθηκε ότι ήταν αντισηπτικό και όχι αλκοόλ, ενώ τα ποτήρια δεν ταυτοποιούνται με το DNA του Μπάλντοκ και φαίνεται ότι ανήκουν σε προηγούμενους χρήστες.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση, σε περίπου 20 μέρες. Οι έρευνες συνεχίζονται, με τις αρχές να παρακολουθούν στενά όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με το τραγικό γεγονός.

Πηγή: news.gr