Η Αντίφαση της Τιμωρίας και η Αρνητική Αντιμετώπιση στο Μπάσκετ
Sports

Η Αντίφαση της Τιμωρίας και η Αρνητική Αντιμετώπιση στο Μπάσκετ




Αναφερόμενος στην τιμωρία του που τον εμπόδισε να παραστεί στο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε σε βίντεο στα social media, θέτοντας ερωτήματα σχετικά με την αντιμετώπισή του από το αθλητικό σύστημα. Σημείωσε: «Για ποιο λόγο επιχειρούμε σε αυτό που λέγεται μπάσκετ όταν υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση;»

Αποκάλυψε ότι περίμενε εβδομάδες για να παρακολουθήσει το event στο Καλλιμάρμαρο και ότι, αν και είχε καταθέσει γραπτή δήλωση, η απόφαση που του επιβλήθηκε ήρθε αστραπιαία. «Δυστυχώς, η αυστηρή ερμηνεία του αθλητικού νόμου με απέκλεισε από κάθε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα μας». Επίσης, τόνισε ότι στη διάρκεια των προασχών του, είδε μόνο μια επιστολή που τον κατήγγειλε για την εν λόγω περίπτωση και αναρωτήθηκε γιατί δεν έγιναν οι ίδιες ενέργειες σε άλλες περιπτώσεις.

Επανερχόμενος στο θέμα του αθλητικού νόμου, εξέφρασε την αγωνία του για τις τρύπες που υπάρχουν σε αυτόν, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα σε κάποιους να ασκούν πιέσεις ή να προβαίνουν σε καταγγελίες. «Αυτό που είναι αναγκαίο είναι να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να μην δίνεται το δικαίωμα σε χαιρέκακες ενέργειες».

Ο Γιαννακόπουλος τόνισε ότι όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με την επιθυμία του για μια υγιή ανταγωνιστικότητα στο μπάσκετ, δηλώνοντας ότι αδυνατεί πλέον να συνομιλεί με τους Αγγελόπουλους: «Μετά από τόσα χρόνια, αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι δεν έχουν διάθεση για συνεργασία».

Καταλήγοντας, ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες για όλους, αναφέροντας επίσης ότι οι επενδύσεις στον αθλητισμό, όπως τα 15 εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύτηκαν στο ΟΑΚΑ, παραμένουν στην σκιά των διαμάχων. «Αναρωτιέμαι αν είναι δίκαιο να μην μπορώ να παραδώσω την επένδυσή μου ενώ κάποιοι άλλοι απαιτούν δημόσιο χρήμα για την αναβάθμιση άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων».

«Σήμερα στις 17:15 ξεκινάει η σεζόν με το Super Cup», συμπλήρωσε, ευχόμενος σε όλους καλή τύχη.

Πηγή: news.gr