ΠΑΟΚ Γαλατάσαραϊ Μάχη για την Πρεμιέρα του Europa League στην Κωνσταντινούπολη
Sports

ΠΑΟΚ Γαλατάσαραϊ Μάχη για την Πρεμιέρα του Europa League στην Κωνσταντινούπολη




Απόψε (22:00, Cosmote Sport 2) ο ΠΑΟΚ, πρωταθλητής Ελλάδας, αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, στο «Αλί Σαμί Γεν», στην πρεμιέρα του Europa League, που φέτος έχει νέο φορμάτ. Οι γηπεδούχοι έχουν δηλώσει sold out, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» θα έχει 2.000 υποστηρικτές στο πλευρό του. Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε χωρίς τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή.

Το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Ραζβάν Λουτσέσκου, προετοιμάζει την ομάδα για το δύσκολο παιχνίδι. Ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα τόνισε ότι δεν αναφέρει ποτέ μακροπρόθεσμους στόχους και επικεντρώνεται στο άμεσο παιχνίδι. Αναφέρθηκε επίσης στη σπουδαιότητα της πνευματικής και σωματικής ετοιμότητας των παικτών, οι οποίοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στην πίεση του παιχνιδιού.

Αναλυτικά δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές μου για να πάρω πληροφορίες. Η Γαλατάσαραϊ είναι γνωστή με δεδομένη την ποιότητά της. Κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του, κι εμείς εστιάζουμε στο παρόν».

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, εκπροσωπούμενοι από τον Στέφαν Σβαμπ, εκφράζουν την ανυπομονησία τους για το ματς. Ο Σβαμπ ανέφερε ότι το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ συγκρίνεται με τα κρίσιμα παιχνίδια των playoffs. Τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη και έχει καλή ψυχολογία, παρά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Champions League.

Στη Γαλατάσαραϊ, η αποστολή της ομάδας δεν περιλαμβάνει τον Βίκτορ Όσιμεν, καθώς και άλλους σημαντικούς παίκτες, όπως οι Φερνάντο Μουσλέρα και Χακίμ Ζίγες. Αυτό, ωστόσο, δεν μειώνει την ποιότητα της ομάδας, που έχει περάσει στην Ευρώπη και σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του παρέχει οδηγίες στους φιλάθλους του για το ταξίδι στην Τουρκία, επισημαίνοντας τη σημασία των ελέγχων στα χερσαία σύνορα και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για να φτάσουν στο γήπεδο.

Πηγή: news.gr