Σύγχρονη Υγειονομική Παρακολούθηση με το Νέο HUAWEI WATCH D2
Tech

Σύγχρονη Υγειονομική Παρακολούθηση με το Νέο HUAWEI WATCH D2




Η εταιρεία Huawei ανακοίνωσε τη διάθεση του ιατρικά πιστοποιημένου smartwatch HUAWEI WATCH D2 στην ελληνική αγορά. Το ρολόι αυτό παρακολουθεί και μετράει την αρτηριακή πίεση σε 24ωρη βάση, προσφέροντας ακριβή μέτρηση από τον καρπό. Με τη χρήση μιας ειδικής περιχειρίδας που φουσκώνει, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πίεσή τους εύκολα και αξιόπιστα. Το HUAWEI WATCH D2 έχει πιστοποίηση CE (MDR) από την Ευρώπη και συνεργάστηκε με ειδικούς όπως ο καθηγητής Γρηγόριος Στεργίου και ο καθηγητής Wang Jiguang.

Επιπλέον, το ρολόι διαθέτει το σύστημα HUAWEI TruSense, που επιτρέπει γρήγορη και αξιόπιστη εκτίμηση της υγείας του χρήστη. Με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, οι χρήστες μπορούν να μετρήσουν 9 δείκτες της σωματικής τους υγείας, που περιλαμβάνουν καρδιακό ρυθμό, οξυγόνωση αίματος (SpO2), θερμοκρασία δέρματος, άγχος, και άλλους σχετικούς δείκτες.

Το HUAWEI WATCH D2 είναι το πρώτο smartwatch της Huawei που περιλαμβάνει λειτουργία ανάλυσης πίεσης στην επισκόπηση της υγείας. Παρά το μικρό του μέγεθος, έχει μόνο το 1/5 του πλάτους, το 1/25 του όγκου και το 1/26 του βάρους των παραδοσιακών ηλεκτρονικών πιεσόμετρων, προσφέροντας παράλληλα όλες τις δυνατότητες ενός σύγχρονου smartwatch.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την εισαγωγή του HUAWEI WATCH Ultimate στην ελληνική αγορά, με όλα τα wearables της Huawei να είναι συμβατά με Android και iOS.

Πηγή: news.gr